NVIDIA пусна нов Game Ready драйвер за Sea of Thieves.

...
NVIDIA пусна нов Game Ready драйвер за Sea of Thieves.
Коментари Харесай

Нов Game Ready драйвер за за феновете на Sea of Thieves

NVIDIA пусна нов Game Ready драйвер за Sea of Thieves. Драйверът поддържа и  NVIDIA Highlights за Call of Duty WWII и Tekken 7, както и NVIDIA Ansel за Star Wars Battlefront 2
Game Ready драйвер за Sea of Thieves

Налични още в деня на лансирането на заглавията, драйверите NVIDIA Game Ready оферират на GeForce почитателите най-хубавия опит, с помощта на напъните на инженерите на NVIDIA да усъвършенстват работата на игрите. Освен това всеки Game Ready драйвер разполага със сертификация Microsoft WHQL, което дава спомагателна гаранция за качество.

NVIDIA Highlights за Call of Duty WWII и Tekken 7

Друг значим аспект за NVIDIA Game Ready драйверите е, че те се употребяват като платформи, където потребителите на GeForce могат да разчитат на новите функционалности. Новият Game Ready драйвер  поддържа функционалността NVIDIA Highlights и за две други известни заглавия: Call of Duty WWII и Tekken 7.

NVIDIA Highlights автоматизирано снима най-важните достижения от играта във видео формат и под формата на качествено изображение. Интегрирана непосредствено в играта, технологията тъкмо дефинира връхната точка на сесията, без значение дали става въпрос за заплетена борба или отсичане на врагове и автоматизирано снима паметните моменти посредством ShadowPlay. В края на игралната сесия значимите моменти могат да се споделят с другари посредством Фейсбук, YouTube или Imgur.

Star Wars Battlefront II с поддръжка за NVIDIA Ansel!

Благодарение на драйвера и най- новия пач, GeForce потребителите могат да се възползват от функционалността NVIDIA Ansel в Star Wars Battlefront II от 21 март.

Използвайки Ansel в Arcade режим, играчите могат да снимат изображения от всевъзможен ъгъл, да прибавят филтри, да усъвършенстват външния тип на изображението и да записват изображения в 360 градусов формат с висока разграничителна дарба.

Същевременно се организира виртуално съревнование в цифровата изложба www.SHOTWITHGEFORCE.com за най- положително изображение от Star Wars Battlefront II. Геймърите могат да качват изображения на  Shot With GeForce и да ги споделят във Фейсбук и/или Twitter, като прибавят таг @NVIDIAGeForce и хаштаг #ShotWithGeForce и ще получат опция да завоюват страхотни награди.

Kingdom Come: Deliverance, Pure Farming 2018 и Q.U.B.E 2 с Ansel поддръжка

4 нови заглавия ще разполагат с функционалността Ansel. Star Wars Battlefront II ще се снабди с NVIDIA Ansel на 21 март. Kingdom Come: Deliverance ще разполага с функционалността напълно скоро, а Q.U.B.E 2 и Pure Farming 2018 към този момент имат тази функционалност.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР