NVIDIA обяви датите на следващото събитие Graphics Technology Conference, което

...
NVIDIA обяви датите на следващото събитие Graphics Technology Conference, което
Коментари Харесай

Конференцията NVIDIA GTC 2024 ще се проведе от 18 до 21 март следващата година

NVIDIA разгласи датите на идващото събитие Graphics Technology Conference, което ще се организира персонално в Сан Хосе, Калифорния. Конференцията ще стартира на 18 март 2024 година и ще продължи до 21 март.

Какви артикули се чака да бъдат показани на събитието GTC?

Обикновено, като част от годишните GTC събития, които се организират виртуално през последните няколко години, заради пандемията от ковид, NVIDIA анонсира някои нови артикули, със специфичен акцент върху съставените елементи за дейта-центровете. Очаква се по време на идната конференция разработчиците да извърнат повече внимание и на продуктите в областта на изкуствения разсъдък.

GTC 2024 ще включва презентации от водещи специалисти в промишлеността, в това число основният изпълнителен шеф на NVIDIA Дженсън Хуанг, който се чака да показа специфични графични ускорители от поколението Blackwell. Очаква се в бъдеще NVIDIA да показа и гейминг-видеокарти, основани на архитектурата Blackwell, само че това ще се случи на по-късен стадий.

Какво беше показано на тазгодишното издание?

Нека си напомним, че като част от миналогодишното събитие GTC 2023 на необятната аудитория бяха показани доста нови артикули, в това число и AI-ускорителите L4, L40 и H100 NVL, хибридният процесор Grace Hopper, софтуерната библиотека cuLitho за изчислителна литография, платформата Isaac Sim за образование и моделиране на роботехника, основана на AI, както и набор от облачни услуги на AI Foundation за основаване на усъвършенствани чатботове, генератори на изображения и други принадлежности, основани на невронни мрежи. Възможно е някои напълно нови хардуерни решения да бъдат обявени на събитието GTC през 2024 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР