NVIDIA изиска от MSI да изтегли графичната карта GeForce RTX

...
NVIDIA изиска от MSI да изтегли графичната карта GeForce RTX
Коментари Харесай

NVIDIA застави MSI да изтегли графичната карта GeForce RTX 3060 Ti Super 3X заради нейното име

NVIDIA изиска от MSI да изтегли графичната карта GeForce RTX 3060 Ti Super 3X от продажба единствено седмица след началото на доставките, написа изданието HKEPC. Използването на думата “Super “ в името на видеокартата очевидно не се хареса на NVIDIA.

Въпреки че самата NVIDIA не е пускала видеокарти в границите на серията GeForce RTX 3000 и GeForce RTX 4000 с приставката Super в името, в вероятност за най-новото семейство това към момента може да се случи. Използването на марката Super за елементарна графична карта GeForce RTX 3060 Ti, съгласно NVIDIA, може да подведе евентуалните купувачи. Трябва също да се означи, че видеокарти модел Super последния път NVIDIA пусна в границите на архитектурата Turing – това беше GeForce RTX 20-та и GTX 16-та серия.

Така историята на модела GeForce RTX 3060 Ti Super 3X завърши преди в действителност да стартира. Грешката от страна на MSI може да се дължи на това, че NVIDIA не е предоставила задоволително ясни насоки по отношение на стартирането на нови артикули в границите на серията GeForce RTX 4000 или MSI счита, че защото GeForce RTX 3060 Ti Super 3X ще бъде пуснат единствено на азиатските пазари, тогава това няма да сътвори проблеми за производителя на графични процесори.

MSI към този момент отстрани GeForce RTX 3060 Ti Super 3X от формалния си уебсайт. Ако част от видеокартите все пас са попаднали върху рафтовете на магазините, то те могат да привлекат вниманието на колекционерите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР