НУСЕЙРАТ, Ивицата Газа (AP) — Ракети пронизаха сутрешното небе в

...
НУСЕЙРАТ, Ивицата Газа (AP) — Ракети пронизаха сутрешното небе в
Коментари Харесай

Тези палестински майки в Газа родиха на 7 октомври. Техните бебета са познавали само война

НУСЕЙРАТ, Ивицата Газа (AP) — Ракети пронизаха утринното небе в Газа на 7 октомври, до момента в който Амал Ал-Тауел бързаше към болничното заведение в близкия бежански лагер Нусейрат, към този момент ражда. След мъчно раждане, тя и брачният партньор й Мустафа най-сетне съумяха да държат Али, детето, което прекараха три години в опити да имат.

Водата на Рола Сакер се спука оня ден, до момента в който се укриваше от израелските въздушни удари в Бейт Лахия, град в Газа, покрай мястото, където бойци на Хамас минаха през границата часове по-рано при офанзивата, която сложи началото на войната. Тя и брачният партньор й Мохамед Закут се опитваха да имат дете в продължение на пет години и даже ужасяващите детонации в близост нямаше да ги спрат да отидат в болничното заведение, с цел да родят бебето си тази нощ. Saqer роди Маса, име, което на арабски значи елмаз.

Семействата излязоха от болничното заведение в един изменен свят. На втория ден от живота на бебетата Израел разгласи война на Хамас и неговите бойни самолети се нахвърлиха над кварталите, където А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР