Нуно Еспирито Санто официално е новият мениджър на Нотингам Форест,

...
Нуно Еспирито Санто официално е новият мениджър на Нотингам Форест,
Коментари Харесай

Нотингам с нов мениджър

Нуно Еспирито Санто публично е новият управител на Нотингам Форест, оповестиха от британския футболен клуб. Той заменя на поста Стив Купър, който беше уволнен след серия от пет загуби в шест мача, след която тимът се свлече на 17-то място в таблицата на Висша лига, на 5 точки от зоната на изпадащите.

" Нуно подписа контракт за две години и половина и ще дебютира в събота против Борнемут в семейството на " Сити Граунд ". Тази заран той организира първата си подготовка с футболистите в подготовката им за мача дуела през уикенда ", оповестиха от клуба.

Португалският експерт беше четири сезона в Уулвърхемптън и оказа помощ на тима още в първия да стигне до елита на Англия, след което пое Тотнъм Хотспър през юни 2021-а, с който започва с три следващи победи, само че позволи пет загуби в седем срещи и беше сменен от италианеца Антонио Конте.

Еспирито Санто беше ментор и на отбора от Саудитска Арабия - Ал-Итихад и му оказа помощ да завоюва купата за първи път от 14 години, само че през ноември беше уволнен след поредност от пет дуела без победа в локалното състезание.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР