Нунев е на 31 години, роден е в , но

...
Нунев е на 31 години, роден е в , но
Коментари Харесай

31-годишен методист ще развива детско-юношеската школа на Нефтохимик

Нунев е на 31 години, роден е в, само че стартира своето обучение в. Завършил е няколко спортни курса за намиране на гении, курс по спортна логика на психиката, курс за футболен скаут и фитнес инструктор. През 2020 година получава тапия от ФИФА за футболна медицина, а по-късно изкарва стаж като треньор в академията на.
 Верея заема мястото на отказалия се от присъединяване Нефтохимик в Югоизточната Трета лига Верея заема мястото на отказалия се от присъединяване Нефтохимик в Югоизточната Трета лига
стартира своята треньорска кариера в Хален (Германия) и води юношите, като година по-късно към този момент е главен треньор на представителния тим на клуба. След това минава в Оснабрюк (Германия) където се захваща с U16. През 2021-а година Нунев се завръща в, където е назначен като шеф развиване на играчи от U11-U15 и главен треньор на Панахайки.

" Изключително съм благополучен да се върна в моят роден град и да имам опцията да образовам младите гении на. Приоритет ще бъде да изградим методология, която има за цел самостоятелното развиване на всеки един наш спортист в това да взима бързи независими решения под напън на съперник, пространство и време. При децата на първо място е значимо да се стартира граденето им като персони, ценностната система и възприятието за отговорност, достолепие, почитание и работа в колектив, съобщи младият експерт Нунев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР