Нумеролози разкриха влиянието на броя на буквите в името върху

...
Нумеролози разкриха влиянието на броя на буквите в името върху
Коментари Харесай

Как броят на буквите в името влияе върху характера и съдбата

Нумеролози разкриха въздействието на броя на буквите в името върху ориста и личността на притежателя.

Числата ръководят света, считат нумеролозите и оферират да се ревизира по какъв начин броят на буквите в името разкрива характера и ориста на човек. Помислете освен за името, обещано ви от раждането, само че и за неговите умалителни разновидности, както и за прякорите. Известно е, че псевдонимите също оказват въздействие върху хората: не за нищо обществените персони вземат нови имена за себе си. Други трансформират името си в паспорта си с вярата да поправят ориста си.

2

Само две букви в името няма да оставят притежателя му неусетен. Собственикът на такава рядка композиция притегля непрекъснати проблеми и постоянно се сблъсква с компликации. Изпитанията го преследват цялостен живот.

3

Ако сте срещнали някой с трибуквено име, евентуално сте забелязали неговия твърдоглав темперамент. Такъв човек, даже и да се окаже, че бърка, няма да отстъпи позициите си до дъно и ще отстоява позицията си. За нежния пол тази композиция не предвещава нищо положително в персоналните връзки: трите букви ги подаряват с известна безчувственост и апатия.

4

Ще бъде мъчно за мъжете, които имат име от четири букви: подобен брой притегля житейски тествания, ще би трябвало да преодолеете компликациите и да докажете своята позиция. При дамите въздействието на четирите няма да се отрази доста.
 Предлагат е – двойно (Ѣ) да бъде върнато в българската писменост Предлагат е – двойно (Ѣ) да бъде върнато в българската писменост
Има хрумвания да се върне е - двойно, само че предлагащите го, въобще не си показват какво би могло да се случи, в случай че в действителност се появи внезапно...

5

Петицата е стопанин на живота. Събрали желязната си воля в пестник, те се стремят да реализират всичко, което желаят. В същото време не са срещу да оказват напън върху другите. Жените може да имат персонални проблеми: мъчно е за тези, лишени от еластичност и деликатност, да изградят хармонични връзки.

6

Шест букви вършат индивида свободен и самостоятелен. Единственият проблем е, че „ шестиците “ ще търсят сътрудник в естетика със себе си: няма да търпят слабите до себе си.

7
 Какво споделя всяка от буквите в името ти за теб Какво споделя всяка от буквите в името ти за теб
Човек цялостен живот научава нови неща за себе си и трансформира тези, които към този момент знае. Чертите от характера ни са толкоз разнородни и в толко...

Седем букви подаряват притежателя си с дипломатически умения. Характерът на такива хора е компромис, те са подготвени да създадат отстъпки в името на мира на Земята и в фамилията, оставяйки личните си ползи настрани. Това качество няма да бъде доста потребно в бизнес средата, а в противен случай, ще се трансформира в ключ към триумфа в фамилния живот. Същото не може да се каже за мъжете: несъразмерната мекост постоянно ще им пречи.

8

Осем букви ще опишат за раздразнителната природа на притежателя и неговата пристрастност. Те заявяват свободен взор върху връзките и по тази причина измяната в комбиниране с 8 е неизбежно.

9

Истински романтик и идеалист, с добре развита вътрешен глас. Но носителите на девет букви гледат на света през розови очила, от доверчивост, погрешно оценявайки степента на допустима заплаха. Трудно се оправят с трудностите, едва приспособени са към живота. Те доста бързо се разочароват в хората: за тях е мъчно да намерят другари, които са им близки по дух.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР