Нумерологията е паранаука за числата. Според хората, които вярват, числата

...
Нумерологията е паранаука за числата. Според хората, които вярват, числата
Коментари Харесай

Числото на душата е много важно! Вижте какво означава то за личността ви

Нумерологията е паранаука за числата. Според хората, които имат вяра, числата са доста значима част от живота ни, без значение от това по какъв начин ние гледаме на нещата. Всеки човек има число на живота, число на душата и точно те демонстрират към какво сме предразположени, какво ни чака и какви са характерностите на личността ни. Числото на душата е самостоятелно за всеки човек. За да разберем кое е цифрата на душата ни би трябвало да създадем следното. Взимаме календарното число на деня ни на раждане. Ако цифрата е двуцифрено го редуцираме до едноцифрено. Например, в случай че сме родени на 24, то цифрата се образува по този начин: 2 + 4 = 6, т.е. цифрата на душата е 6.

Счита се, че колкото по-голямо е цифрата на душата, толкоз по-силни трептения притежаваме. И по този начин, в случай че цифрата ви е 1, то вие сте хора, които не понасят рестриктивните мерки. Амбициозни сте и проявявате нарцисизъм, с цел да постигнете задачите си. Не обичате да ви споделят какво да вършиме. Ако цифрата ви е 2, то вие сте уравновесени и спокойни. Умеете да проявявате деликатност, угриженост и се владеете. Обикновено внасяте баланс в връзките сред хората. Ако цифрата ви е 3, то вие сте по-лекомислени. Втурвате се в завършения, без да мислите за следствията. Често не можете да решите какво тъкмо желаете.

Ако цифрата ви е 4, то вие сте рационални хора.

Трудолюбието е едно от главните ви качества. Обичате да постигате всичко сами и със лични средства и сили. Ако цифрата ви е 5, то вие сте търсещи персони. Постоянно се стремите към рационализиране и разкриване на нови неща. Оптимисти сте и гледате на живота с усмивка. Ако цифрата ви е 6, то вие сте създатели. Честността и справедливостта са доста значими за вас. Семейството е приоритет за вас. Ако цифрата ви е 7, то вие сте интуитивни хора. Инстинктите ви са доста изострени и вие постоянно се вслушвате в тях. Ако цифрата ви е 8, то вие сте философи. От една страна се стремите към материална непоклатимост и издигане в кариерата, само че от друга гледате на живота метафизичен. Криете възприятията си ловко и е мъчно да бъдете разгадани. Ако цифрата ви е 9, то сте орисани на триумф. Заложено ви е да бъдете спечелили и нещата ви се получават елементарно. Темпераментни сте.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР