Numantian Games Studio не престават да усъвършенстват They Are Billions.

...
Numantian Games Studio не престават да усъвършенстват They Are Billions.
Коментари Харесай

Основната кампания в They Are Billions ще е огромна

Numantian Games Studio не престават да усъвършенстват They Are Billions. Играта се намира в ранен стадий на разработка, само че общността от почитатели на заглавието са впечатлени от усърдието, което поставят основателите му.

Тази седмица Numantian разкри в пространна обява това, което следва за играта през тази година. Един от най-важните анонси беше този за главната акция в играта, която ще претърпи обилни промени. Това обаче ще се отрази във времето, което ще е нужно за разработка.

Става дума за това, че акцията ще е още по-голяма и амбициозна от в началото плануваното. Нейната дълготрайност ще се усили до 50 часа, а с това ще бъдат интегрирани нови механики и графили, което ще я разграничава от сегашния сървайвъл режим. Освен това, цялостната акция няма да се предложи още в този момент, а чак при формалния дебют на играта. Що се отнася до упоменатия сървайвъл режим, то той ще бъде допълнен и развъртян с прибавянето на две нови карти, като едната ще е най-трудната от наличните, другата – най-трудната.

Обновление получава е редакторът на равнища в They Are Billions. Ще бъдат обезпечени надалеч повече обекти, функционалности и декоративни детайли за средата. Ще бъде дадена опцията и за разработване на серии от свързани между тях задачи. Възможно е и след излизането на играта да се появят напълно нови гейм режими. They Are Billions излиза от Early Access до края на тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР