Numantian Games анонсираха нова кампания за They Are Billions. Играта

...
Numantian Games анонсираха нова кампания за They Are Billions. Играта
Коментари Харесай

Анонс на нова кампания за They Are Billions

Numantian Games анонсираха нова акция за They Are Billions. Играта излезе преди две години и се трансформира в същински инди шлагер. They Are Billions ви води към едно далечно бъдеще, в което се е случил зомби апокалипсис, а на планетата са останали едвам няколко хиляди незаразени индивида, които вие би трябвало да управлявате. Милиарди инфектирани обхождат на големи рояци територията в търсене на оживели човешки колонии. Вашата задача е да запазите колонията си здрава и нейните членове незасегнати от инфекцията.

Анонсираната акция за играта идва на 18-ти този месец и ще е безвъзмездна за всички. Тя ще открие два напълно нови сюжета за сървайвъл режима: The Deep Forest и The Caustic Lands. Първият ще е подобаващ за нови играещи, които занапред се срещат със света на They Are Billions. Втората обаче ще е нещо радикално друго и бива оповестена за най-трудната и брутална. Най-опасните инфектирани обитават тази карта, като ще ви се наложи да се сблъскате с Колонията на мрака, която обитава една трета от картата. Нанасят се промени и по другите сюжети, като се добавя компликацията в тях и се появяват нови рискове.

Създателите на играта направиха и различен значим анонс тази седмица. Освен новината за новата акция, Numantian заяви, че They Are Billions публично излиза и за PlayStation 4 и Xbox One.



„ Екипът на BlitWorks беше толкоз привързан към They Are Billions, че самите те станаха инфектирани. Заразата се популяризира като горски пожар и неотдавна зомби разработчици започнаха да вършат опити да пренесат болестта на PlayStation 4 и Xbox One. Те работиха неуморно по изключителния RTS, с цел да реализиран забележително показване, както и да приспособяват играта да се играе благодарение на контролер или с добавени мишка и клавиатура. Рояците получиха най-сетне това, което желаеха: They Are Billions ще доближи PlayStation 4 и Xbox One този юли “, оповестиха студиото в специфичен анонс.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР