Нулев интерес към пробиотиците на министър-председателя Кирил Петков демонстрират клиентите

...
Нулев интерес към пробиотиците на министър-председателя Кирил Петков демонстрират клиентите
Коментари Харесай

Трудни дни за премиера Петков и бизнеса му с пробиотици

Нулев интерес към пробиотиците на министър-председателя Кирил Петков показват клиентите на комерсиалната верига „ Лидл “, която предлага хапчетата му, станали шлагер оттатък океана, сподели инспекция на ПИК.

Както медията ни първа осведоми своите читатели, предходната седмица в рекламната брошура на „ Лидл “ се появиха два продукта на веганския пробиотик „ ПроВиотик “. Единият е така наречен „ имуноактиватор “, а другият е „ цинк “. Цената за първия артикул е 14,99 лева, до момента в който вторият може да бъде закупен за 7,49 лева

Репортер на ПИК обиколи три от обектите на една от най-големите вериги магазини за хранителни артикули в Европа, с цел да ревизира на място купуват ли софиянци хапчетата на скандалния министър председател, които били обичани добавки на самата Опра Уинфри, дори и на Новак Джокович. Уж!

В първия обект на комерсиалната верига на щанда със здравословни храни 3 опаковки с по 6 бурканчета всяка, стоят непокътнати.

Почти тройно повече кутии са изнесени за продажба във втория обект на „ Лидл “ – 8 на брой. Привлекли са вниманието навръх двама заблудени клиенти, бръкнали се за едно бурканче имуноактиватор и едно – цинк.

Тотална липса на интерес от страна на купувачите бележат хапчетата на Просто Киро и в третия магазин.

Въпреки големия потребителски поток и там никой не се е подлъгал да пръсне напразно 15 лв. за съмнителните хранителни добавки, вместо да ги влага в храна и в други артикули за поскъпналата прехрана на семействата.

Относно неточните изказвания, че въпросните артикули са пуснати в продажба в комерсиалната ни мрежа през миналата седмица и това е довело до назначението на някогашен наш чиновник в държавната администрация, изрично заявяваме, че това не дава отговор на истината.

От „ Лидл България “ разясниха, че стартирането в продажба на тези артикули в магазините им датира още отпреди две години, като включването им в асортимента и позициониране в седмични брошури били дълготрайни и датирали надалеч преди Кирил Петков да влезе в политическия живот.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР