Нула процента ДДС за хляба, осъвременяване на пенсиите с близо

...
Нула процента ДДС за хляба, осъвременяване на пенсиите с близо
Коментари Харесай

Защо български предприемач не може да произвежда зелена енергия

Нула % Данък добавена стойност за хляба, осъвременяване на пенсиите с близо 20%, по-високи данъчни облекчения за фамилиите с деца и отстъпки за горивата, в това число за бензин и дизел - това са единствено част от желанията в антикризисния пакет на държавното управление, който обаче би трябвало да бъде прегледан от Националния съвет за тристранно съдействие. Още предходната седмица работодателите се отхвърлиха да стачкуват и одобриха препоръчаните ограничения. Въпреки това, проблемите остават.

Цветан Песаров е бизнесмен от Горна Оряховица. Една от базите на сдружението му се намира в землището на Полски Сеновец. Собствениците вземат решение да влагат капитала от произвеждане на газ в произвеждане на високоефективна зелена сила.

Песаров обаче споделя, че от една година не са мръднали и планът безусловно е в изходна позиция. Бизнесменът търси подпомагане от КЕВР и администрацията. Аргументира се, че макар острата потребност от вложения в района, страната не оказва помощ, а пречи.

Какви са административните спънки и за какво планът не може да се реализира - вижте повече в директното включване на Зорница Илиева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР