Нужно ли е да припомняме, че Stranger Things e абсолютният

...
Нужно ли е да припомняме, че Stranger Things e абсолютният
Коментари Харесай

Вселената на Stranger Things се разраства

Нужно ли е да припомняме, че Stranger Things e абсолютният любим на феновете в Netflix? Все отново, да кажем още веднъж, че сериалът към този момент завладя класацията на платформата, трансформирайки се в най-гледаната ѝ англоезична продукция.
 Stranger Things, Netflix и върхът за гледаемост, който четвърти сезон сложи съгласно Nielsen
Никой не е над Stranger Things

Четвъртият сезон на сериала пречупи конкуренцията

Затова, напълно предстоящо е в този момент Netflix да желае да задържи интереса на почитателите към вселената на Stranger Things. И наподобява, опитите им дават резултати.

Както към този момент знаем, премиерата на петия и заключителен сезон на сериала занапред следва. Но утехата след епичния завършек на фентъзи историята ще е новината, че основателите ѝ към този момент приготвят нов сериал, който ще бъде spin-off (сериал, произлизащ от към този момент действителен, само че с акцент върху разнообразни аспекти).

Братята Мат и Рос Дъфър са основали продуцентската си компания Upside Down Pictures и в този момент работят по няколко плана за Netflix, написа Variety. Един от тях е точно spin-off-ът на Stranger Things.

Двамата обаче към момента не разкриват какъв ще е сюжетът, като към този момент се знае единствено, че фокусът няма да бъдат добре познатите ни основни герои от истинския сериал, като Илевън или Стийв да вземем за пример.
 Running Up That Hill, Кeйт Буш, Stranger Things, Netflix и по какъв начин песента от 80-те счупи цели три върха и се трансформира в шлагер на 2022 година
Абсолютният музикален шлагер на годината

Коя е песента, която счупи цели три върха

" Мат и Рос са изключителни гении с толкоз ясна и съответна визия. Всичко е в детайлите - неслучайно Stranger Things се трансформира в героичен феномен на поп културата през днешния ден. Вълнуваме се да продължим да описваме нови истории с тях, до момента в който в това време развиват компанията си Upside Down Pictures ", споделят от Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР