Нужно е редовно правителство и добрата новина е, че мандатът

...
Нужно е редовно правителство и добрата новина е, че мандатът
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев: Само експерти в кабинета не вършат работа

Нужно е постоянно държавно управление и положителната вест е, че мандатът към този момент е връчен. Това съобщи Искрен Арабаджиев в предаването „ Денят онлайн ” по Нова нюз.

Според него избрани сили се опасяват от това България да тръгне по-силно към Европа. „ Има координирана офанзива от прокремълски сили, които не желаят България да има евроатлантическо държавно управление, което да свърши значима работа – влизане в Шенген, в еврозоната, реформиране на службите, които сега са овладени от президента. Прокремълски сили, които не желаят България да бъде в ядрото на Европейски Съюз ”, съобщи Арабаджиев.

Според него замразяването на договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ е част от преговорната процедура.

„ Дали сме мандат на учен Николай Денков да организира диалозите и дружно с Мария Габриел да измислят формулата. Направили сме комбинация сред политици и специалисти, считаме, че единствено специалисти няма да свършат работата, нужна е и политическа поддръжка ”, изясни депутатът от ПП-ДБ формулата на кабинет с втория мандат.

За изтеклия запис от съвещание на Политическа партия, Арабаджиев сподели: „ Скандалното на този запис е, че няма кавги ”.
ТЕМА преди 3 часа (обновена) 1882 преди 3 часа 1672 преди 3 часа 3378
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР