Нужни са скрити камери в домовете на вече бившия президент

...
Нужни са скрити камери в домовете на вече бившия президент
Коментари Харесай

Отмъщение, сервирано в трофей? Луис Суарес като Граф Монте Кристо

Нужни са скрити камери в домовете на към този момент някогашния президент на " Барселона " Хосеп Мария Бартомеу, Лионел Меси и Луис Суарес, с цел да се наблюдават реакциите им при всеки гол на последния с екипа на " Атлетико " Мадрид. При Меси и Суарес е ясно, че има наслада, само че за Бартомеу несъмнено такива дни са кошмарни.

Какъв подарък, каква страхотна договорка! Един от най-хубавите изпълнители в света бе изпъден, подписа с пряк противник и е на път да изведе новия си тим до купата в Испания. " Атлети " оглавява класирането в Примера дивисион с мач по-малко и актив от 47 точки - 7 пред градския противник " Реал " Мадрид, 10 повече от " Барселона ".
Снимка: Getty Images
Уикенд след уикенд, Суарес бележи за себе си, за " Лос Колчонерос " и против всички, които го предадоха. Отмъщението му се обрисува да бъде като това на Граф Монте Кристо от едноименния разказ на Александър Дюма.

Вчера, точно на 33-ия си рожден ден, Суарес донесе на " дюшекчиите " трите точки против " Валенсия " в дуел, който отборът на Диего Симеоне надали щеше да завоюва през предишния сезон. Вероятно тогава мачът щеше да приключи с тъждество, а в " Атлети " нямаше да има отчаяние. Преди идването на Суарес почитателите като че ли бяха привикнали с " комфорта " на третото място.

Снимка: Getty Images

Настоящата акция обаче е напълно друга. " Рохибланкос " са на върха поради представяния като това против " Валенсия " - поврат от 0:1 до 3:1. Нов дуел, нов триумф и крачка към първа купа от 2014 година насам.

Вече не се работи " мач за мач ", както обича да споделя Симеоне. Шампионатът навлиза в интервал, в който изходът от него зависи единствено от " Атлети ". И наподобява мадридчани мъчно ще стъпят изкривено!



В същото време " Барселона " на Роналд Куман не демонстрира, че в действителност е кандидат за купата в Ла Лига. Сред аргументите е неналичието на ефективен №9 в помощ на капитана Лионел Меси.

Статистиката го потвърждава. Суарес е водач при гомайсторите в Испания с 12-те си попадения, колкото има и Юсеф Ен-Несири от " Севиля ". Сравненията сред към този момент можем да кажем водача на " Атлетико " и заместникът му в " Барселона " Мартин Брейтуейт са неизбежни.

Снимка: Getty Images

От началото на сезона Суарес бележи на всеки 92 минути, до момента в който Брейтуейт се нуждае от цели 428, с цел да се разпише. 6 от головете на уругваеца са с десния крайник, 4 с левия, два с глава - попадение на всеки 1.5 удара. Докато датчанинът, някогашен състезател на " Леганес ", вкарва единствено с десния крайник, освен това на всеки 3.3 удара.

Оставяйки гореспоменатото настрани, би трябвало да отбележим, че наличието на Суарес в наказателното поле всява суматоха измежду бранителите на съперника. С Брейтуейт е друго.

Стъпка по стъпка, Луис Суарес крачи решително към отмъщението, а то може да бъде сервирано в трофей!

В Испания " Атлетико " е концентриран върху изявите си в Ла Лига, откакто, в отсъствието на Суарес, позволи срамно отпадане от третодивизионния " Корнея " за Купата на краля. " Барселона " се изтеза със същия отбор, само че съумя да го преодолее и в осминафиналите гостува на " Райо Валекано ".

Дали каталунският гранд ще в профил " пчеличките " от столичното предградие - разберете на 27 януари (сряда) от 22:00 ч., директно по bTV Action.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР