Нужни са 366 години на Източна Европа, за да достигне

...
Нужни са 366 години на Източна Европа, за да достигне
Коментари Харесай

Най-нови тъжни изчисления: След 366 години стигаме по заплати германците

Нужни са 366 години на Източна Европа, с цел да доближи равнищата на заплатите в Германия, в случай че не престават да се покачват с тези темпове.Това сочат най-нови калкулации, направени от профсъюзи в Чехия, разяснява пред Българска национална телевизия Лука Византини - общоприет секретар на Европейската конфедерация на Профсъюзите.

Той добави, че нивото на заплатите е един от най-сериозните проблеми в Европейския съюз: " Мисля, че това е един от най-сериозните проблеми на Европейски Съюз - нивото на заплатите. Знаете какъв брой е мъчно да се разисква на европейско ниво директивата по този въпрос, с цел да сме сигурни, че българските или полските служащи имат най-малко същото ниво, както в по-западните страни "

" Това, което повтаряме на всички европейски институции и изключително на държавното управление на източните страни, че не е задоволително да има единствено равно отнасяне във връзка с работата. Необходимо е да се усилят и надниците или заплатите в източните страни, с цел да има в действителност равностойно отнасяне ", счита Лука Византини.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР