Нуждите от работна сила, бюджетът и намаляването на данъците ще

...
Нуждите от работна сила, бюджетът и намаляването на данъците ще
Коментари Харесай

Законодателите на Южна Дакота разглеждат нуждите от работна сила, докато губернаторът Ноем предлага намаляване на данъците на законодателната сесия

Нуждите от работна мощ, бюджетът и намаляването на налозите ще бъдат в съзнанието на законодателите на Южна Дакота, когато законодателният орган се свика във вторник за двумесечна сесия.

Републиканският губернатор Кристи Ноем ще приказва пред следения от Републиканската партия законодателен орган в деня на откриването на сесията. Миналия месец тя показа визията си за бюджета пред законодателния орган и в този момент зависи от законодателите да изработят проект за идната фискална година, наред с други ограничения.

Лидерът на републиканското болшинство в Камарата на представителите Уил Мортенсън сподели, че къса сесия — 38 дни, разпределени в към два месеца — „ оказва помощ да се фокусираме единствено върху най-важните тематики. “

„ Често споделям на моето заседание, че нашите единствени две работни места безусловно би трябвало да приемем бюджет и да се махаме оттова “, сподели Мортенсън.

Губернаторът на Южна Дакота Кристи Ноем взе участие в панелна полемика н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР