Нудист е бил забелязан на Бунарджика в Пловдив от случайни

...
Нудист е бил забелязан на Бунарджика в Пловдив от случайни
Коментари Харесай

Пловдивчани онемяха! Мъж се показа както майка го е родила на фона на паметника Альоша.

Нудист е бил видян на Бунарджика в Пловдив от инцидентни минувачи, оповестява Марица.бг. Чисто гол възрастен мъж решил да употребява скалите на тепето като плаж преди обедната горещина в четвъртък. Според очевидци, той не се тормозил да се покаже както майка го е родила на фона на паметника Альоша.

По маршрута към монумента от южната страна минали доста възмутени хора на метри от него, като извръщали взор от интимните му елементи, които били на показ. Нудистът не е правил непристойни дейности, само че самото му наличие уплашило няколко майки, тръгнали с децата си на разходка към тепето.

Йордан Чобанов изясни, че забелязал нудиста към 10 часа сутринта. Заедно с няколко свои другари се доближили и му се развикали най-малко да се покрие. Човекът се оказал към 50 годишен. Не обелил и дума, единствено се завъртял им посочил голите си задни елементи със смях. Йордан предизвестил задаващите се след него тийнейджърки на по 14-15 години да се отклонят от маршрута си и да не се приближават до нудиста.

“Приятелите ми ме стопираха, другояче щях самичък да го изгоня. Може ли такова нещо? Още ми се повръща при загатна!”, изясни Чобанов. Той няма доверие в органите на реда и по тази причина не се е обадил на незабавния телефон. Спомня си и случая с голата жена на брега на река Марица, която през юни месец, както и онаниста бедняк от Централна гара, които си е все на същото място.

В обществените мрежи се появиха и два фрагмента, които обаче са с доста ниско качество и лицето на индивида не може да бъде разпознато. Очевидците и коментиращите в интернет са ужасени и възмутени и упорстват за по-чести инспекции по тепетата на Пловдив.

Екип на " Марица " заяви в полицията, където не е бил получен нито един сигнал за неприятната панорама. Утре ще бъде оповестено ще бъдат ли подхванати ограничения и ще зачестят ли патрулите по тепетата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР