Nubia, като бранд който е подкрепен от ZTE, е известен

...
Nubia, като бранд който е подкрепен от ZTE, е известен
Коментари Харесай

Nubia Neo, базиран на Unisoc T820 SoC, ще бъде представен този месец

Nubia, като бранд който е подсилен от ZTE, е прочут със своите артикули, насочени към игрите и сега се приготвя да пусне още един геймърски смарт телефон. Интересното е, че в основата на идния игрови смарт телефон Nubia Neo няма да стои чип на Qualcomm или MediaTek, а ще разчита на Unisoc SoC.

Геймърският смарт телефон Nubia Neo, за който компанията към този момент удостовери, че ще бъде наличен за предварителни поръчки на китайския пазар от 20 юни, ще работи с процесора Unisoc T820.

Според известието, чипсетът съдържа 1 ядро ARM Cortex-A76 ​​с тактова периодичност 2.7GHz, три ядра Cortex-A76s с тактова периодичност 2.3GHz и четири ядра Cortex-A55 с тактова периодичност 2.1GHz. Що се отнася до графичната част, чипсетът ще бъде оборудван с GPU Mali-G57 MC4.

От спецификациите излиза наяве, че идният геймърски смарт телефон Nubia Neo е надалеч от линията RedMagic, само че компанията се е фокусирала върху дизайна на телефона, който да наподобява като игрово устройство.

Смартфонът Nubia Neo ще бъде бюджетно предложение от компанията и е планувано предварителните поръчка в Китай да стартират от 20 юни. Също по този начин се оповестява, че телефонът ще бъде пуснат на международния пазар, само че все още не се знае доста за него.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР