НСО вече не охранява почетния председател на ДПС Ахмед Доган

...
НСО вече не охранява почетния председател на ДПС Ахмед Доган
Коментари Харесай

ДПС: НСО не охранява Доган и Пеевски от 11 юли

НСО към този момент не охранява почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от и депутата от придвижването Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на.

"От 11 юли 2020 г, по тяхно предпочитание, Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от и националният представител от Движение за права и свободи господин Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на не са охранявани от Националната работа за защита ", оповестяват от партията, съобщи Нова телевизия.

Ахмед Доган и Делян Пеевски се отхвърлиха от защитата на НСО

"Вчера господин Доган и господин Пеевски обявиха волята си да се откажат от защита от НСО, заради недоверието си в Принципала на Службата, който я използва политически, компрометирайки професионализма на Националната работа за защита ", се показва още в известието на Движение за права и свободи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР