НСО беше оставена сама да се справи с барикадиралите се

...
НСО беше оставена сама да се справи с барикадиралите се
Коментари Харесай

Красимир Станчев: НСО беше оставена сама да се справи с барикадиралите се

НСО беше оставена сама да се оправи с барикадиралите се в някогашния Партиен дом медицински сестри, принуждение не е имало. Това сподели началникът на службата ген. Красимир Станчев във връзка ескалация на напрежението тази заран. Помолих за подпомагане Министерство на вътрешните работи, само че бяхме оставени сами да се оправяме, посочи генералът, само че отхвърли да разгласи кого тъкмо в полицията е помолил за помощ. От през вчерашния ден вечерта 5 сестри се барикадираха в залата, където заседава Здравната парламентарна комисия.

Сестрите излязоха на прозорците на постройката тази заран, тъй като нямат ток. Служители на НСО, измежду които и техният шеф - ген. Владимир Станчев, се пробваха да приберат дамите в постройката, тъй като на прозорците е посано. Стигна се до ескалация на напрежението.

Още нощес при барикадиралите се дами са изпратени психолози от НСО. Нашите чиновници не са добре готови тъкмо за подобен вид договаряния, посочи ген. Станчев. Със сигурност и ние имаме неточности, не сме безгрешни, добави той. Началникът на НСО сподели още, че ще дадат няколко часа толеранс на дамите да излязат сами. Ако не - ще ги изнесат.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР