НС на БСП избра нов Национален предизборен щаб за предстоящите

...
НС на БСП избра нов Национален предизборен щаб за предстоящите
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП избра нов предизборен щаб

НС на Българска социалистическа партия избра нов Национален избирателен щаб за идните парламентарни избори. В новия щаб са привлечени и специалисти, а съставът е понижен до 8 души. Всеки член на щаба ще дава отговор за друг сектор, оповестяват от партията.

За ръководител на предизборния щаб на Българска социалистическа партия бе определен Кристиан Вигенин.

Структура на щаба:

1.Председател: Кристиан Вигенин – заместник-председател на Българска социалистическа партия

2.”Партийна и организационна дейност” - Динко Желев
Динко Желев е член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, дълготраен основен специалист в отдел “Организационен” в партията.

3. “Анализи, тактики, послания” - Теодор Славев
Теодор Славев е ръководител на регион “Студентски” на Българска социалистическа партия, член на Градския съвет на Българска социалистическа партия - София

4. “Коалиционна политика и локална власт” - Атанас Зафиров – заместител -председател на Българска социалистическа партия

5. “Международна дейност” - Мирослава Гатева
Мирослава Гатева е член на Народно събрание на Българска социалистическа партия, дълготраен основен специалист в отдел “Международен” в партията.

6. “Медии, Социални мрежи, ПР, предизборна реклама” - Иван Ченчев – член на Народно събрание на Българска социалистическа партия

7. “Връзка с ЦИК и изборните комисии” - Вяра Емилова – секретар на Народно събрание на Българска социалистическа партия

8. “Младежки инициативи” - Габриел Вълков

Габриел Вълков е ръководител на Младежкото обединяване на БСП-София.

9. “Финансова дейност” - Александър Нейчев, административен началник в Българска социалистическа партия

Всеки един от отговорниците по ресори в предизборния щаб ще работи с екипи от експерти.

На съвещанието на Народно събрание през днешния ден с болшинство бе признат отчетът на ръководителя Корнелия Нинова по настоящата политическа конюнктура и идните задания на Българска социалистическа партия за предварителните избори. Народно събрание утвърди и проект за деяние на левицата съгласно систематизираните разбори от парламентарните избори. Планът за деяние има цел да очертае ограниченията за превъзмогване на позволените недостатъци и да даде посока за усилване на въздействието на Българска социалистическа партия в обществото с оглед идната акция.

В проекта са обрисувани краткосрочните ограничения, свързани с активността на Националния избирателен щаб, с метода на нареждане на кандидатските листи и подготовката на посланията, платформата и визията на акцията.

Средносрочните ограничения имат за цел вътрешна консолидация на партията и деен разговор, както и с съдружни сътрудници и други леви обединения. Обсъдени бяха въпросите за организационното подсилване на партията, дигитализацията и новите технологии, които могат да бъдат употребявани. Целта е Българска социалистическа партия да бъде мощна, виновна и идейно-ясна политическа групировка, която си слага високи цели на идните парламентарни избори - да бъде партия на непоклатимост, праволинейност и поредност в политиката.

Националният съвет на Българска социалистическа партия разиска и одобри прие с болшинство всички решения по препоръчаните документи.

На съвещанието единомислещо бе признат Националният избирателен щаб, както и структурата, щата и бюджета на Народно събрание на Българска социалистическа партия за 2021г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР