НС избра за член на СЕМ Пролет Велкова, номинирана от

...
НС избра за член на СЕМ Пролет Велкова, номинирана от
Коментари Харесай

СЕМ с двама нови членове в състава си

НС избра за член на Съвет за електронни медии Пролет Велкова, номинирана от Демократична България. За бяха 99,30 срещу, 52 въздържал се.

Против беше Тошко Йорданов от Има Такъв Народ. Този човек е повдигнат с дългата ръка на Движение за права и свободи, акцентира той. Според него Велкова е човек, на който в случай че нещо не му хареса, го не разрешава и постанова наказания. На вашата съвест ще лежи, когато новият Съвет за електронни медии стартира да мачка, разяснява Йорданов.

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов също бил срещу поради мнението на Велкова, че към педофилите би трябвало да се подхожда деликатно, тъй като и те били жертви. Унищожихте престижа на Народно събрание, безапелационен бе той.

Христо Иванов отбрани номинацията на Пролет Велкова.
 Трима са номинираните за членове на Съвет за електронни медии от парламентарната квота
Трима са номинираните за членове на Съвет за електронни медии от парламентарната квота

Това са Тодор Беленски от " Възраждане ", Симона Велева от " Продължаваме Промяната " и Пролет Велкова от " Демократична България ".

Имам право на мнение, сподели Тошко Йорданов. Вашият претендент е неприятен претендент и неприятен избор, регистрира депутатът.

Човек не трябва да ръководи с антириторика, посочи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Противопоставянето няма да реши никакви проблеми, изясни той.

Според Десислава Атанасова процедурата по избора е опорочена. Не желаеме да имаме хора в Съвет за електронни медии, честито на печелившите, ние се усещаме свободни, сподели и Тома Биков.

Избрана бе и Симона Велева, номинация на Политическа партия.

121 бяха за, срещу 11,1 въздържал се.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР