NPR заяви във вторник, че консервативният активист Кристофър Руфо е

...
NPR заяви във вторник, че консервативният активист Кристофър Руфо е
Коментари Харесай

NPR твърди, че консервативният активист Крис Руфо е „таргетирал“ техния главен изпълнителен директор със старите си продемократични публикации

NPR съобщи във вторник, че консервативният деятел Кристофър Руфо е бил „ таргетиран “ към основния изпълнителен шеф на магазина Катрин Махер, тъй като той показа старите си изявления в обществените медии, отразяващи продемократични и прогресивни идеали.

Руфо, старши помощник в Института Манхатън, акцентира няколко от изявленията на Махер от нейния акаунт в X, прочут преди като Twitter.

Махер, която беше основен изпълнителен шеф на Web Summit и Wikimedia Foundation, преди да поеме NPR предишния месец, сподели поддръжката си за Хилари Клинтън през 2016 година и Джо Байдън през 2020 година, до момента в който подлагаше на критика някогашния президент Тръмп. Тя също по този начин поддържаше прогресивните идеали и езика на сериозната расова доктрина, като да вземем за пример по какъв начин съжаляваше, че е употребила протестен знак, който гласеше: „ Това е полуда “, тъй като беше „ абелист “.

Тя написа на X през май 2020 година, че въпреки „ разграбването да е контрапродуктивно “, е „ мъчно да се ядосваш о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР