NPad Plus Tablet предлага всичко необходимо за пълноценно развлечение Вярно е,

...
Коментари Харесай

NPad Plus – голям таблет за видео, игри и чат


NPad Plus Tablet предлага всичко належащо за пълноценно забавление

Вярно е, че смарт телефоните „ пораснаха ” доста в последните години. Моделите с диагонал над 6 инча преобладават на пазара, само че за същинско персонално преживяване, до момента в който сме полегнали комфортно на дивана или по време на пикник, си би трябвало нещо по-голямо. И в случай че преносимият компютър с клавиатура е тежък и неуместен, остава оптималната алтернатива – таблетът.

Днес ще ви представим един доста добър като характерности и в същото време наличен като цена таблет. Това е моделът с огромен екран и продуктивен хардуер, който се предлага сега на доста преференциална цена от €149,22 с ваучър за отстъпка 79GIZJMF в световния онлайн магазин Geekbuying.com.

NPad Plus Tablet впечатлява с огромния си и удобен IPS екран

Първото усещане от модела е удобният екран с диагонал 10,36 инча и резолюция 2K 2000×1200 пиксела, изработен по технология IPS In-Cell (с вградено стъкло), с тънка рамка. Видео, филми, игри и фотоси ще радват окото на този огромен екран.

разполага с две камери. Предната с резолюция 5MP е задоволителна за видеочат и настоятелен видеконференции, в тандем с вградения микрофон и два представителя от двете страни, до момента в който задната камера с резолюция 13MP, мълния и автофокус дава обещание прилични фотоси.

NPad Plus разчита на изчислителната и графична мощност на осемядрена SoC MediaTek MT8183

Ако надникнем „ под капака ”, това е много мощно за цената си устройство. Таблетът разчита на 12-нанометров чип MediaTek MT8183 с осем CPU ядра (4 производителни Cortex-A73 и 4 енергийноефективни Cortex-A53) на 2,0 GHz и графичен блок Mali-G72 MP3 GPU с тактова периодичност 800 MHz.

SoC платформата е допълнена от значителен размер памет – 6GB RAM и 128GB сторидж. Подобна настройка ще обезпечи безпрепятствено възпроизвеждане на видеото и безпроблемна работа с приложенията, както и доста място за предпазване на филми, музика, картинки и друго наличие.

NPad Plus Tablet е оборудван с 13MP задна камера и 5MP предна камера за видеочат

Ако инцидентно огромният размер налична памет се окаже непълен, имате разполагаем microSD слот за карти памет с потенциал до 1 терабайт (TB). Какво повече от това? В допълнение, таблетът работи под ръководство на настояща операционна система Android 12, която предлага редица нови благоприятни условия и оптимизации.

е чудесно гарантиран и в частта на връзките. Моделът поддържа двубандов Wi-Fi AC и Bluetooth 5.0, както и няколко системи за навигация и позициониране, включително GPS, Glonass и други Наличен са още реверсивен USB Type-C порт, който може да се употребява за зареждане на таблета и прекачване на данни към други устройства, и общоприетоо 3,5-мм гнездо за слушалки.

NPad Plus Tablet е стилен и лек – с тегло 500 грама и дебелина 7,5 мм

Моделът е оборудван със относително огромна батерия с потенциал 6000 mAh, която поддържа до 8 часа гледане на филми при приблизително равнище на бляскавост на картината. Таблетът е стилен и лек – тежи към 500 грама и е пълен едвам 7,5 мм. Като цяло, това е едно преференциално като цена устройство за развлечение с музика, видео, филми и игри, както и с всевъзможни Android приложения.

Можете да купите огромния 10,36-инчов таблет тук: – за €149,22 с ваучър за отстъпка 79GIZJMF в световния онлайн магазин Geekbuying.com. Доставката е безвъзмездна от европейски склад в границите на няколко работни дни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР