Now каза, че полетите му до Израел са спрени за

...
Now каза, че полетите му до Израел са спрени за
Коментари Харесай

EasyJet спира полетите до Тел Авив заради конфликта между Иран и Израел - след като атаката предизвика хаос в пътуването над Близкия изток

Now сподели, че полетите му до Израел са спрени за остатъка от лятото " вследствие на продължаващото развиване обстановка " в района.

Бюджетната самолетна компания сподели на Sky News, че е прекратила полетите си най-рано до 27 октомври и сподели: „ На клиентите, резервирани да летят по този маршрут до тази дата, се оферират варианти, в това число цялостно възобновяване. "

В Обединеното кралство easyJet изпълняваше полети до Израел от летищата Гетуик, Лутън и Манчестър. Авиокомпанията сподели също пред Sky News, че няма проекти да стопира полетите до други страни.

Междувременно Wizz Air сподели пред Sky News, че макар че анулира полетите до Тел Авив в неделя и понеделник, те са ги възобновили от Вторник.

И представител на - който обслужва четири ежедневни полета за връщане седмично сред Хийтроу и Тел Авив - сподели: „ Нашите полети не престават да работят по проект и ние продължаваме да следим обстановката. “

Wizz Air добави, че пасажерите може да претърпят промени в графика заради сму...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР