Новото видео на Михаела Филева ИН и ЯН, с участието

...
Новото видео на Михаела Филева ИН и ЯН, с участието
Коментари Харесай

Най-големият подарък за рождения ден на Михаела Филева

Новото видео на Михаела Филева " ИН и ЯН ", с присъединяване на MC Жлъч, излезе в най-вълнуващата седмица в персонален и професионален проект за певицата.

Родената на 15 май Михаела ще има щастието да означи рождения си ден в компанията на своите фенове. С концерт, който ще се състои в клуб Терминал 1, тя ще показа композиция от огромните си шлагери и шест от песните от новия албум. За задачата музикалният шеф Борислав Бояджиев - Борче е изработил специфични аранжименти, а Михаела и музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев репетират към този момент повече от месец.

Събитието ще се излъчва онлайн и всеки, който не може да си разреши да участва на място, може да закупи билет за стрийминга от страницата на Еventim. В допълнение, феновете на онлайн концерта ще получат като подарък новия албум " ИН и ЯН " на посочен от тях адрес.



Няма подозрение, че за рождения си ден Михаела ще получи доста дарове от околните и почитателите ѝ, само че най-големият измежду тях към този момент е реалност. Третият студиен албум на певицата " ИН и ЯН " излиза навръх тази дата и включва песни основани преди и по време на пандемията. Премиерата му беше планувана за май предходната година, а закъснението даде време на Михаела и екипът да основат и включат още песни в него, както и да изпипат звученето до съвършенство.



Заглавната ария " ИН и ЯН " има дълга история. Екипът на Монте е впечатлен от демото на композитора Боян Христов, което звучи универсално и на високо равнище. Следва дълъг развой на доработка, основаване на текст и аранжиране. Георги Касабов - NDOE и Михаела Филева са създатели на текста, а в аранжимента Борислав Бояджиев - Борче залага на качествения тон, настоящите сега ретро детайли и вълнуващ темп. На финалната права към плана се причислява Жлъч, който с римите си се вписва съвършено в цялостната идея на трака.



Приятен летен лъх носи видеото на песента, снимано в Занзибар и на Витоша, две радикално разнообразни местоположения, определени от режисьора Павлин Иванов - Bashmotion. В него Михаела е извънредно харизматична и изящна, за което принос има бюти екипа Елиза Попова (грим), Парашкев Тодоров - Финчи (коса) и стилиста Василен Милков.

В момента Михаела е на турне дружно с диригента Максим Ешкенази. Концертните зали са разпродадени и това демонстрира позитивната наклонност българската аудитория да се вълнува от ден на ден от концерти, които съчетават класическото и модерното музикално изкуство.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР