Новото ръководство на Локомотив Пловдив вече е провело един разговор

...
Новото ръководство на Локомотив Пловдив вече е провело един разговор
Коментари Харесай

Отбори от елита поискаха Умарбаев

Новото управление на Локомотив Пловдив към този момент е провело един диалог с Парвиз Умарбаев по отношение на неговото бъдеще. Шефовете на " черно-белите " са попитали халфа при какви условия би желал да преподпише своя контракт.

Таджикският национал обаче не е поискал да разяснява съответни суми, бонуси или период на договора и продължава да чака публична оферта от клуба. Сегашният контракт на Умарбаев изтича в края на юни.

Към този миг от чужбина няма съществено предложение за него, само че няколко родни клуба деликатно наблюдават обстановката към един от любимците на " черно-белите “ почитатели.

Един от тях е ЦСКА 1948. Треньорът Николай Киров - Белия, още до момента в който работеше в Ботев (Пд), споделяше, че харесва метода на игра на Умарбаев, написа " Мач телеграф ". За още по-сериозни съперници обаче могат да се считат Славия и Черно море.

Както е известно, точно треньорът на " моряците “ Илиан Илиев притегли Умарбаев на " Лаута " преди 6 години и го направи прочут за родния футбол.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР