Новото ръководство на е наистина ново, защото 50% са нови

...
Новото ръководство на е наистина ново, защото 50% са нови
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: БСП да работи с всички, които имат за цел свалянето на това управление

Новото управление на е в действителност ново, тъй като 50% са нови хора. Това сподели заместник-председателят на левицата Атанас Зафиров в предаването “Лице в лице “ по БТВ.
„ През последната година с последното управление, не е загадка, работихме мъчно. Оптимист съм, че новото управление ще има ново лице и нов метод “, добави той.
 Зафиров, Българска социалистическа партия: Истанбулската спогодба е противоречив документ Зафиров, Българска социалистическа партия: Истанбулската спогодба е противоречив документ
Истанбулската спогодба е противоречив документ. Това съобщи пред БНР Атанас Зафиров, член на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание н...
Според него партията ще завоюва идните парламентарни избори, а коалирането за Българска социалистическа партия не е проблем. „ Българска социалистическа партия би трябвало да подаде ръка на всички партии и придвижвания, инициирахме срещи с повече от 30 партии, обединения. Бих предложил Българска социалистическа партия да работи с всички, които имат за цел свалянето на това ръководство, управителните органи следва да вземат решение до каква степен може да се стигне в договарянията и компромисите, тъй че да създаваме общи управнически и програмни тактики да се явим на идните избори “, сподели още Зафиров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР