Новото ръководство на Барселона продължава да се натъква на интересни

...
Новото ръководство на Барселона продължава да се натъква на интересни
Коментари Харесай

Нови любопитни разкрития излизат наяве в Барселона

Новото управление на Барселона продължава да се натъква на забавни елементи от работата на предшвествениците си. Според Goal завърналият се на президентския пост Жоан Лапорта и неговият екип подозират тези преди тях в машинация поради избрани контракти. Течащият на “Камп Ноу” одит е открил голям брой договори на чиновници, които са били за суми тъкмо под 200 000 евро.

200 000 евро е най-ниската граница за хонорар или заплата, която би трябвало да бъде утвърдена от специфична комисия в клуба. Всичко под тази сума не предстои на подобен надзор. Намерени са разписки за изплатени хонорари от 196 000, 198 000 и 199 000 евро, като те са били свързани с плана “Espai Barca” за реорганизация и обновяване на клубната база и региона наоколо до нея.

Има съмнения, че и доста от тези контракти са били част от разкритата скандална процедура с компанията I3 Ventures, за която се оказа, че е била употребена от предходния необут Джосеп Мария Бартомеу за с онлайн изявления да се грижи за положителния имидж на президента, както и да петни престижа на персони като Лионел Меси, брачната половинка му Антонела Рокуцо, Жерард Пике, Чави Ернандес, Карлес Пуйол, Джосеп Гуардиола и Жоан Лапорта - всичките до един критици на тогавашния началник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР