Новото приложение на Meta - Threads, продължава да се радва

...
Новото приложение на Meta - Threads, продължава да се радва
Коментари Харесай

Kак да си инсталираме новата социална мрежа Threads, ако сме в ЕС?

Новото приложение на Meta - Threads, продължава да се радва на особена известност измежду потребителите, като към този момент надвиши 100 млн. регистрации в платформата. Въпреки интереса и " световното " му стартиране обаче, то към момента не е налично в нито една от 27-те страни от Европейския съюз - включително и в България.

Причина за забавянето се оказа неяснотата към събираните персонални данни в Threads. поради особения регулаторен режим за отбрана на персоналните данни, само че наподобява, че някои консуматори са намерили и други способи за достъп до приложението. Европейски медии като френските " Le Monde " и " Франс Прес ", както и други организации и компании към този момент имат профили в приложението.

Но по какъв начин? Достъпът до Threads е вероятен за потребителите на Android и iPhone, само че по заобиколен метод.*

Как да конфигурирам Threads на Android?

За ползвателите на Android приложението може да бъде изтеглено като файл с уголемение APK от неофициални app магазини. Файлът би трябвало да бъде изтеглен и конфигуриран, само че това може да стане единствено, в случай че разрешите на устройството ви да работи с приложения от така наречен " трети страни " или " незнайни източници ".

След инсталирането би трябвало да разполагате с VPN услуга, която да зададе местоположението ви в страна отвън Европейския съюз - като да вземем за пример Съединени американски щати или Канада.

Така ще имате Threads на телефона си и единственото, което остава е да се регистрирате. (За особеностите към регистрацията прочетете по-долу в текста).

Как да конфигурирам Threads на iPhone?

За тези с устройства на Apple, процедурата е малко по-различна. Те могат да конфигурират Threads, в случай че имат американски акаунт в Apple. При липса на подобен, акаунт може да бъде основан през браузър в комбиниране с VPN услуга.

След като профилът бъде изработен, би трябвало да излезе от досегашния си подобен и да влезе в новия си американски акаунт. Имайте поради, че по този метод ще загубите непокътнатите си карти по Apple Pay, само че това ще е единствено краткотрайно. Когато излизате от акаунта си, може да извършите аварийно копие на всичко, с цел да не загубите никакви данни.

Следва да влезе в новия си акаунт и да намерите и инсталирате Threads от App Store-а, като не е належащо да употребявате VPN. След като извършите това, можете да излезете от американския си профил и да се върнете в първичния си. Въпреки че ще сте с друг профил, приложението към този момент ще бъде конфигурирано на устройството ви.

Неща, за които да внимаваме
При правенето на регистрация в Threads, приложението ще изиска данните за останалите ваши профили в обществените мрежи като Фейсбук, Instagram, Twitter и други и ще изпрати информацията към Meta.За регистрацията е нужен акаунт в Instagram. Няма по какъв начин да се регистрирате единствено с имейл.Профилът ви в Threads може да бъде деактивиран, само че мъчно може да бъде заличен. Ако желаете след това да изтриете профила си, ще би трябвало да заличите и акаунта си в Instagram.

*Имайте поради, че това са неофициални способи за инсталиране на приложението. Подобни файлове крият опасности от вируси. Бъдете деликатни при изтеглянето им.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР