Новото приложение на инстаграм Threads пробва да зариби и българските

...
Новото приложение на инстаграм Threads пробва да зариби и българските
Коментари Харесай

БГ звездите отказват да бъдат зарибени с новия Instagram

Новото приложение на инстаграм Threads опитва да зариби и българските звезди, само че част от тях са много скептични към него.

На стори Александър Сано разгласи, че е издържал единствено няколко минути в обществената мрежа и си изтри профила, като се зарече, че няма да размишления и да го върне още веднъж. Иван и Андрей пък пуснаха анкета измежду почитателите дали да си напряват общ профил в Threads, само че Христов предизвести, че каквото й да бъде гласуването, той е безусловно срещу влизането в Threads.

Андрей пък попита дали има и възрастни хора в него, мислейки го за тик-ток и откакто разбра, че водещият на " Стани богат " към този момент има профил, се заинтересува.

Михаил Билалов към този момент наподобява корав последовател на приложението и кани в него всичките си почитатели, освен това с Мариан Вълев-Куката. моделката Нора Недкова първо изглеждаше зарибена по Threads, като разгласи, че си е направило профил поради своите почитатели, които доста я молили. После обаче размишления и разгласи, че всички в приложението са на хапчета.

" След 10 минутки тук изводът ми е - това е джунглата. Тук е по-зле от Ибиса, а там са на хапчета “, написа русокоската в мрежата. Думите й дадоха мотив на Билалов да я захапе:

" Не разбрах за какви хапчета става въпрос. Спас там ли е? Да ми звънне “. Hotnews.bg напомня, че Спас е воин от сериала " Под прикритие ", чието повтаряне върви за кой ли път по малкия екран към празниците, който се занимава с готвене на опиати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР