„Новото правителство продължи да обещава на едро, без обаче да

...
„Новото правителство продължи да обещава на едро, без обаче да
Коментари Харесай

Любомир Стефанов за 100-те дни на кабинета: Губят авторефлекса да се самопроверяват и започват да се взимат насериозно

„ Новото държавно управление продължи да дава обещание на едро, без обаче да успее да се структурира и да направи приоритизиране на нещата. Приоритетите на държавното управление са подредени във времева рамка. Нещата обаче не се движат по нея и никой не им търси сметка”. Това разяснява политологът Любомир Стефанов в студиото на „ Събуди се”.„ Те самите губят авторефлекса да се самопроверяват и стартират да се взимат насериозно. В политиката рефлексът, че не си непогрешим и това да търсиш непрекъснато поправки води в вярната посока”, сподели още той.

„ Може би позитивното от тези 100 дни е фактът, че българският министър-председател е признат по-радушно на всекидневна база в европейските институции. Виждаме по какъв начин той непосредствено поддържа връзка без преводач. Представен е по различен метод от своите сътрудници, което е добър ход. Това обаче не е достатъчно”, счита проф. Росен Стоянов, който е учител в Нов български университет.
„ В никакъв случай животът ни не е станал по-лек, изключително на хората, живеещи отвън София. Нещата за тях стават все по-мъгляви и мрачни в перспектива”, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР