Новото правителство прие властта от служебния кабинет. Заварихме държава на

...
Новото правителство прие властта от служебния кабинет. Заварихме държава на
Коментари Харесай

Новото правителство прие властта от служебния кабинет

Новото държавно управление одобри властта от служебния кабинет.

" Заварихме страна на пауза, предаваме страната с добре функциониращи системи ". Това сподели Гълъб Донев на публична гала по предаване на властта на новоизбраното държавно управление. 
" Убеден съм и се веселя на заявената последователност в целите, които ще следва постоянното държавно управление ", означи той. 

" Няма да изреждам триумфите, които постигнахме, ще загатна единствено някои от областите - енергетиката, - там скъсахме със зависимостта на доставките на газ и нуклеарно гориво от Русия, започнахме изследването и стартирането на компания сред България и Гърция, която да стартира строителството на петролопровода Алкесандруполис-Бургас, сключихме съглашение, което е с 13-годишен интервал за потребление на всички терминали на полутечен природен газ на Гърция и Турция - нещо, което нито една друга страна, включително и Европейска комисия, не можа да реализира. Сключихме и съглашения с Азербайджан, Румъния, Армения и Словакия за обединяване на газопреносните системи на страните, и още от през днешния ден може да стартира доставката. В региона на туризма - поставихме България на шесто място в света по растеж на туристи. Върнахме доверието на вложителите в България - за първите 3 месеца на тази година имаме растеж от над 15 пъти повече вложения в съпоставяне със същия интервал на миналата година. Върнахме доверието на жителите в институциите, сподели Донев. 

" Няма нищо по обикновено от това да се избери се избере постоянно държавно управление. Аз съм сюрпризиран за какво това може да бъде проблем за някой партии и институции, каквато беше президенството. Моят апел е да забравим за тези страсти, които пристигнаха в допълнително, да забравим за негативизма, който единствено пречи за нашата работа и по този начин, както се заклехме през днешния ден да създадем всичко допустимо, с цел да предадем властта към новите министри с концепцията да работим за българските жители и бизнес ", сподели акд. Николай Денков. 

Той означи, че се надява всички да се срещнат с новите министри, да предадете информация какво става в министерствата, доста по-важни са проблемите във всяко едно министерство.

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР