Новото попълнение в редиците на Карнобат Габриел Диманов донесе трите

...
Новото попълнение в редиците на Карнобат Габриел Диманов донесе трите
Коментари Харесай

Диманов донесе победа на Карнобат над Садово

Новото попълнение в редиците на Карнобат Габриел Диманов донесе трите точки при успеха на своя тим против Садово. Младата футболна вяра вкара и двата гола при триумфа с 2:0 пред погледите на близо 500 фенове на Градския стадион в Карнобат.

Диманов вкара още в 1-ата минута, безусловно от съблекалните, когато подвигна на крайник почитателите по трибуните. Първо Стойко Колев шутира, само че стражът на гостите Стоян Здравков мазета топката, която при настаналата блъсканица попадна в Габриел Диманов, който бе най-съобразителен и търколи топката във вратата на гостите.

Вторият гол падна в 64-ата минута, когато при самостоятелен рейд Габриел Диманов остана очи в очи със Здравков, стреля, стражът мазета, само че състезателят на Карнобат с глава изпрати топката за повторно във вратата на Садово.

Особено след първото попадение карнобатлии имаха най-малко 4-5 страхотни положения за гол, които обаче играчите в червено-черно не съумяха да осъществят. Гостите от Садово оказаха мощен отпор, като имаха своите моменти в офанзива, на отправяне на подли удари, които или бяха хващани от Роман Васенев, или профучаваха край вратата.

В последна сметка се получи един оспорван дуел, в който, след първия гол, се играеше до ново попадение, което да очертае пътят към триумфа на един от двата тима.

Късметът и упоритостта на момчетата на Георги Калоянов дадоха резултат, като успеха след този мач е в тяхна изгода. Освен двата гола и многочислените положения пред двете порти, в заключителните секунди на мача в пеналата на Садово бе повален Мартин Димитров. Съмнения за дузпа очевидно имаше, само че решение да бъде изпълнена такава липсваше.

Срещата на Градския стадион в Карнобат стартира с едоминутно безмълвие, в която бе отдадена респект към паметта на починалият пожарникар в пловдивско.

В идната си среща Карнобат ще гостува на Борислав (Първомай), а Садово ще бъде хазаин на Димитровград. Двубоите са на 25-ти август, събота, от 18:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР