Новото попълнение на Вашингтон Уизардс Ръсел Уестбрук направи феноменален дебют

...
Новото попълнение на Вашингтон Уизардс Ръсел Уестбрук направи феноменален дебют
Коментари Харесай

Уестбрук: Разочарован съм от себе си

Новото попълнение на Вашингтон Уизардс Ръсел Уестбрук направи свръхестествен дебют с екипа на " вълшебниците ", откакто записа " трипъл-дабъл " още в първия си мач. Привлеченият от състава на Хюстън гард остави 21 точки, 11 битки и 15 асистенции, само че това не бе задоволително на тима му да се оправи с Филаделфия - 107:113.

Russell Westbrook records a triple-double in only three quarters!

Westbrook becomes the first player in Wizards/Bullets history to record a triple-double in the season opener
— SportsCenter (@SportsCenter)
" Не се показах задоволително добре. Честно казано, отчаян съм от себе си ", съобщи Уестбрук за представянето си. " Имаше някои обстановки, които можех да отиграя доста по-добре. Не обичам да изгубвам, в никакъв случай не съм харесвал да бъда на губещата страна. Но, за тази цел ще би трябвало да се оправя по-добре в идващия мач ".

" Той е в действителност, в действителност добър състезател ", показа Ръс за своя съотборник Брадли Бийл, който приключи с 31 точки. " Чудесен изпълнител е, а също по този начин знае по какъв начин да си основава пространства. Веднага щом се кача на самолета ще си пусна мача още веднъж, с цел да схвана по какъв начин мога да му оказа помощ в това странствуване ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР