Новото попълнение на Уест Хем Патрис Евра разкри, че не

...
Новото попълнение на Уест Хем Патрис Евра разкри, че не
Коментари Харесай

Евра: Сделката с Уест Хем е най-бързото нещо, което съм правил

Новото попълнение на Уест Хем Патрис Евра разкри, че не му е било нужно никакво време за размисъл, с цел да се споразумее с "чуковете " и да подпише до края на сезона. Футболистът парафира своя контракт безусловно преди минути, като по-рано през днешния ден мина медицински прегледи.

Официално: Евра се завърна във Висшата лига

"Всичко се случи доста бързо. Агентът ми ми се обади и ми сподели, че незабавно би трябвало да се прибера (б.р. от Дубай) в Лондон. Срещнах се с мениджъра, който познавам още от Манчестър Юнайтед, а по-късно се видях и с шефа и нещата станаха доста елементарно ", описа Евра.

"Когато би трябвало да сключиш договорка и парите не са водещи, всичко се може да се случи за по-малко от 5 минути. Най-важното нещо за мен бе да се причисля към Уест Хем, с цел да оказа помощ на съотборниците ми да спечелим, колкото се може повече мачове ", съобщи той.

"Тази договорка бе най-бързото нещо, което съм правил в живота ми. Двете страни желаеха да работят дружно и това спомогна за бързото подписване на съглашението! ", съобщи французинът.

Евра остана без тим на 3 ноември, когато беше уволнен от Марсилия, тъй като удари един от почитателите на отбора с крайник в главата. Той получи наказване да не играе 7 месеца, само че единствено в евротурнирите, тъй като това се случи преди мача на марсилци в Лига Европа с Гимараеш.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР