Новото попълнение на ЦСКА - Едвин Джеси е убеден, че

...
Новото попълнение на ЦСКА - Едвин Джеси е убеден, че
Коментари Харесай

Едвин Джеси: Вярвам че можем да станем шампиони

Новото попълнение на ЦСКА - Едвин Джеси е уверен, че ще реализира огромни неща с екипа на " алените ".

" Сами видяхте, че мачът с Черно море бе тежък. Те бяха подпирани в отбрана и ни затрудниха. Ако бяхме вкарали при някои от опциите ни, дуелът щеше да е елементарен. Бих желал да стартира с победа, само че въпреки всичко изиграх първи минути ", стартира 26-годишният ганаец, който направи дебюта си при ремито с Черно море на " Българска войска ".

" Президентът на ЦСКА се свърза с сътрудника ми, всичко се случи бързо и договорката бе финализирана, към момента не мога да направя параленост с шампионатите на Холандия и Норвегия. Вече обаче чувствам какъв брой огромен е тимът. ЦСКА е топ отбор, сподели крилото пред сътрудниците от " Диема ".

" Познавам Роналд Алберт от дете. Бяхме в АЗ (Алкмаар). Той ми описа страхотни неща, за предишното на ЦСКА в Европа, знам, че е най-големият отбор в България, със страхотни почитатели. Прекарахме страхотни години в АЗ с Роналд ".

" Естествено знам кой е бил с номер 8 в ЦСКА. Гледал съм играта на Стоичков, за мен е чест, че нося тази фланелка. Разбира се, имам вяра, че можем да станем първенци. Топ тим сме. Сега би трябвало да забравим срещата с Черно море и да продължим напред. Личните ми упоритости с а свързани с тима, да помогнем на ЦСКА да вземем повече титли и да станем първенци ". /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР