Новото попълнение на ЦСКА 1948 Райън Бидунга даде интервю пред

...
Новото попълнение на ЦСКА 1948 Райън Бидунга даде интервю пред
Коментари Харесай

Райън Бидунга: Трябва ми време да се адаптирам в ЦСКА 1948

Новото попълнение на ЦСКА 1948 Райън Бидунга даде изявление пред клубната телевизия на „ алените “ по време на зимния предварителен лагер на отбора в Турция.

„ Първите ми усещания са, че сме добър тим. Започвам да се усещам все по-добре на терена. Разбира се, благополучен съм да бъда тук. Всички тук сме готови. Имаме добра организация и гледаме към идните мачове. Тодор Янчев приказва доста с нас футболистите. На мен ми би трябвало време да се приспособявам. Ще забележим какво можем да реализираме дружно “, стартира Бидунга.

„ От изгода е за мен, че тук има двама някогашни мои съотборници (Бирсент Карагарен и Парвиз Умарбаев). Познавам ги отпреди и по този начин акомодацията ще е по-лесна за мен. Симеон Петров доста ми оказва помощ. Засега тук няма кой да превежда и той го прави за мен. Има момчета, които превеждат и от британски. Това е чудесно за мен “, продължи той.

„ Първият ми спомен, който ми изниква от Локомотив Пловдив е първият ми сериозен конфликт – против ЦСКА, тогава означих и гол. Щастлив съм да бъда тук и се старая да реализира още по-големи триумфи. Разбира се, че можем да се борим за Европа. Имаме доста положителни играчи. Смятам, че можем да реализираме нещо тази година. Трябва да имаме колектив и да реализираме тази цел. Всички сме доста окуражени, тъй че имам вяра, че можем да го реализираме “, сподели още централният бранител.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР