Новото попълнение на ЦСКА 1948 - Дуде Ндонгала, даде интервю

...
Новото попълнение на ЦСКА 1948 - Дуде Ндонгала, даде интервю
Коментари Харесай

Първият чужденец в ЦСКА 1948: Усещам България като моята страна

Новото попълнение на ЦСКА 1948 - Дуде Ндонгала, даде изявление пред клубната камера, в което описа малко повече за усещанията си от тима, треньорския щаб и наставника Николай Киров, с който към този момент е имал опция да работи в Ботев Пловдив.

27-годишният французин е стимулиран да се потвърди и да се завърне в efbet Лига с "червените ". Той не пропусна и да изпрати привет на български към почитателите на ЦСКА 1948.

"Играх в Спортист Своге и очевидно съм хванал окото на ръководителите на ЦСКА 1948, а по-късно беше разумно да мина в тима. Знам върху какво да работя и мисля, че качествата ми са подобаващи за efbet Лига ", стартира той.

"Познавам много от футболистите и треньорите. Имах опция да работя с Николай Киров преди и се надявам, че ще мога да го убедя, че заслужавам минути като титуляр. Всичко е доста професионално и добре проведено в клуба ".

"Идвам тук с моя опит и ще се опитам да оказа помощ с каквото мога. Знам, че шампионата не е леко. Към този миг не съм подготвен, само че упражнявам крепко. Ще се опитам да съм на 100% за първия и мач и в случай че заслужавам, се надявам да бъда определен за титуляр от треньора ".

"Обстановката е доста другарска и бях признат доста добре. Харесва ми в България, чувствам я като моята страна. Футболът в България е на положително равнище. Харесва ми културата и храната ", приключи той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР