Новото попълнение на сподели впечатленията си от своя престой в

...
Новото попълнение на сподели впечатленията си от своя престой в
Коментари Харесай

Мишо Александров: Когато отидох в Лудогорец, никой не вярваше в този проект

Новото попълнение на показа усещанията си от своя престой в ЦСКА и преди години.

" В мъжкия тим на ЦСКА бях много, много млад. Може би бях без нужния опит и качества към този миг. Бях на 15 години. Това до някаква степен оправдава моето непостоянно играене в мъжкия тим. В Лудогорец бях придобил опит освен като футболист, а и тактически. В днешно време за мен тези неща са доста значими. Придобих ги в една страна, в която тези неща са доста значими - Германия ".

" Там научих доста, макар че не играех постоянно. Там нещата са в друго измерение. Върнах се в България, с цел да покажа какво съм научил. Лудогорец беше план, в който никой с изключение на околните до тима не имаха вяра. Аз повярвах, влязох в тима, който беше на пето място в Б група с ясната цел, че този тим би трябвало да се вдигне ".

" Апетитът идва с яденето. Нормално е да има все по-добри футболисти и все по-голяма конкуренция. В най-хубавите години за мен за Лудогорец ядрото беше основано от български футболисти. Много са българите, които минаха оттова. Ако пристигна чужденец в български тим, на него му би трябвало време да влезе в състава и по-късно да покаже своите качества ". efbet Лига 19 кръг, събота 27 февруари  Славия 3:2краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР