Новото попълнение на Севиля Иско заяви, че все още е

...
Новото попълнение на Севиля Иско заяви, че все още е
Коментари Харесай

Иско: Все още съм готов да играя на най-високо ниво

Новото попълнение на Севиля Иско съобщи, че към момента е кадърен да играе на най-високо равнище, макар че през последния сезон бе твърда запаса в състава на Реал Мадрид и изигра едвам 406 минути във всички шампионати. 30-годишният полузащитник подписа двугодишен контракт с андалусийския клуб в понеделник и при представянето си през днешния ден съобщи, че е решен да се потвърди още веднъж на футболна общност в Испания.
 Севиля публично удостовери за една от трансферните бомби в Ла Лига Севиля публично удостовери за една от трансферните бомби в Ла Лига
" Искам да покажа, че в никакъв случай не съм губил равнището, което имам. Нормално е да има подозрения, само че аз ще се погрижа за това те да бъдат разсеяни ", сподели петкратният победител в Шампионската лига. " Това лято бе мъчно за мен, по-различно. През сезона почивах задоволително и използвах лятната почивка, с цел да вляза още веднъж във форма, и в този момент нямам самообладание още веднъж да играя, което не ми се е случвало скоро. Не се окайвам. Щастлив съм, тъй като съм играл за огромни тимове и съм спечелил съвсем всичко допустимо, само че не желая да виждам обратно, а да се концентрирам върху това, което ми следва ", добави той.

В Севиля Иско ще работи с някогашния си ментор в Реал Мадрид и националния тим на Испания Юлен Лопетеги. " Той постоянно е вярвал в мен и одобрявам вижданията му за футбола, които подхождат доста на моя жанр. Благодаря му за доверието, което е върхът във футбола. Увереността, която той ми е давал, постоянно е била оптималната. Сега е време да му се отплатя за това доверие и да покажа на терена, че не е сбъркал с взимането ми ", добави плеймейкърът.

Иско може да дебютира за Севиля още този петък при гостуването на Осасуна в мач от първия кръг в Ла Лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР