Новото попълнение на ПСЖ Неймар смята, че трансферната сага около

...
Новото попълнение на ПСЖ Неймар смята, че трансферната сага около
Коментари Харесай

Коутиньо преминава през мъчителен период, заяви Неймар

Новото попълнение на ПСЖ Неймар счита, че трансферната сага към сънародника му Филипе Коутиньо въздейства негативно върху душeвността и физическото положение на играча на " Ливърпул ".

Полузащитникът на алените има предпочитание да премине в " Барселона ". Мърсисайдци желаят да го задържат, като като отхвърлиха предложенията за 25-годишния футболист. Трансферният прозорец в Англия затвори в четвъртък вечерта, само че този в Испания продължава до края на деня.

" Той (Коутиньо) се оправи добре, когато се появи в игра. Радостен съм, че вкара гол в непосилен за него миг ", сподели Неймар след успеха на Бразилия с 2:0 против Еквадор в квалификациите за международното. " Селесао " към този момент си обезпечи място в Русия 2018 след безапелационно показване.

Коутиньо се появи като запаса в 58-ата минута и означи втория гол. Полузащитникът се разплака след попадението.

Полузащитникът пропусна мачовете на " Ливърпул ", като от клуба обясниха, че има контузия на гърба. Според доктора на " селесао " Майкъл Симони травмата е плод на огромен стрес към неразбираемото бъдеще на играча и той имал потребност да поговори с някого.

Във вторник Yahoo Sports писа, че " Барселона " е постигнал сделка с " Ливърпул " за трансфер на Коутиньо за 160 милиона евро.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР