Новото попълнение на Пирин (Благоевград) - Джордж Оукли, обяви, че

...
Новото попълнение на Пирин (Благоевград) - Джордж Оукли, обяви, че
Коментари Харесай

Нов в Пирин: Аз съм нападател от старата школа, ще се опитаме да върнем отбора в елита

Новото попълнение на Пирин (Благоевград) - Джордж Оукли, разгласи, че задачата му е да помогне на " орлетата " да се завърнат в Първа лига.

" Много се вълнувам да съм тук. Това е ново предизвикателство за мен - да играя в чужбина. Никога не съм бил тук, само че това, което виждам е, че е доста хубаво. Чакам с неспокойствие да стартираме работа. Честно казано не знам доста за българския футбол, само че се поинтересувах и видях, че клубът има богата история, страхотни почитатели ", съобщи Оукли.

" Това, което ме притегли да дойда е да опитаме да върнем отбора там, където му е мястото - в елита. Това желая да направя тук. Целта ми на 100% е да оказа помощ на отбора да се върне в елита. Надявам се да вкарам колкото се може повече голове. Ще работя крепко, с цел да реализираме задачите си. Аз съм нападател от " остарялата школа ". Разчитам на физиката си. На терена работя крепко с топка или без топка и не се отхвърлям. Надявам се да донеса доста наслада на почитателите ", сподели англичанинът.
 Пирин ще си сътрудничи с ДФК Хлапетата
Пирин ще си сътрудничи с ДФК Хлапетата

Презиедентите на двата клуба оповестиха това на специфична среща
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР