Новото попълнение на Пари Сен Жермен Андер Ерера обяви, че

...
Новото попълнение на Пари Сен Жермен Андер Ерера обяви, че
Коментари Харесай

Ерера: Манчестър Юнайтед закъсня и избрах ПСЖ

Новото попълнение на Пари Сен Жермен Андер Ерера разгласи, че управлението на Манчестър Юнайтед е закъсняло с предлагането си към него за нов контракт и той към този момент е бил взел решение да поеме ново предизвикателство, подписвайки с парижани.

По силата на петгодишния си договор с ПСЖ Ерера ще получава по 350 000 паунда на седмица. Според испанеца, Оле Гунар Солскяр в действителност е направил опит да го задържи на “Олд Трафорд ”, само че е просрочен и не е направил по този начин, че Ерера да се почувства значим в проектите му за бъдещето.

“Не обичам доста да се връщам в предишното, само че ние в действителност имахме разнообразни възгледи за плана и моето значение за него. Бях доста благополучен там и съм признателен на клуба, ентусиастите, както и на Солскяр. Той направи доста, с цел да ме задържи, само че това не бе писано да се случи. Те се активизираха прекомерно късно и до това време към този момент бях решил да играя за ПСЖ. Защо ПСЖ? След като си тръгваш от най-големия британски клуб Юнайтед, би трябвало ти нещо от рода на ПСЖ, който е най-големият клуб във Франция. Не бих могъл да играя за различен британски клуб ”, съобщи Ерера, представен от Marca. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР