Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър настоява, че е

...
Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър настоява, че е
Коментари Харесай

Хари Магуайър: Оценявайте ме след 5-6 години

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър упорства, че е дошъл в клуба в дълготраен проект и че триумфът му на “Олд Трафорд” би трябвало да бъде оценен след 5-6 години.

“Дългосрочният проект, това е най-важното нещо. След 5-6 години - тогава ме оценявайте дали съм бил сполучлив за клуба, или не. Вярвам и в действителност съм уверен, че след 5-6 години ще бъда сполучлив и съм сигурен, че ще имаме доста, доста положителни времена тук. Трябва да продължим да се подобряваме като тим, освен като характерности. Усещам, че подобрим ли се като отбор, аз също ще бъда сполучлив.
Our latest opinion piece @HarryMaguire93 #MUFC
— Manchester United (@ManUtd) 9 октомври 2019 година Рекордната ми за бранител трансферна сума от 80 млн. паунда изобщо не ми пречи. Това е нещо, върху което нямам въздействие. Лестър искаше да ме задържи, а те са в добра позиция като клуб. Манчестър Юнайтед обаче искаше да ме купи и двата тима съумяха да реализират съглашение. Това е може би добра договорка и за двете страни. Сега желая да се съсредоточвам върху футбола си”, съобщи Магуайър за клубното списание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР