Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес вече си има

...
Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес вече си има
Коментари Харесай

Алексис вече си има първа дружка в Юнайтед

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес към този момент си има пръв другар в съблекалнята, научиха медиите в Англия. Става дума за офанзивния халф Джеси Лингард, с който чилиецът се сближил извънредно бързо в миналия месец след прехвърлянето си.

Хуан Мата с блестящи слова по адрес на Санчес

29-годишният Санчес към този момент се любува на положително начало с екипа на „ алените дяволи”. Той записа две асистенции в дебюта си против Йовил (4:0) за ФА КЪП, а против Хъдърсфийлд във Висшата лига се регистрира с първия си гол. Единственото неприятно леке дотук са загубите от Тотнъм (0:2) и Нюкасъл (0:1).

Невил: Погба, Алексис и Лукаку към момента не играят като тим

Предвид обстоятелството, че родният език за Санчес е испанският, мнозина чакаха той да бъде по-близък с футболисти като Хуан Мата, Андер Ерера, Давид Де Хеа и Маркос Рохо. Според „ Манчестър Ивнинг Нюз” обаче това не е по този начин и Лингард е индивидът, с който Санчес най-бързо е влезнал в свои води. Затова спомага и положителното им съгласие на терена, което очевидно е дало основата за по-нататъшното развиване в връзките им.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР