Новото попълнение на Лудогорец Мавис Чибота сподели в интервю за

...
Новото попълнение на Лудогорец Мавис Чибота сподели в интервю за
Коментари Харесай

Чибота: Най-голямата ми амбиция е да играя с Лудогорец в ШЛ

Новото попълнение на Лудогорец Мавис Чибота показа в изявление за Спортното шоу на Дарик радио, че най-голямата му упоритост е да играе с разградчани в Шампионската лига. Лявото крило също по този начин показа, че мечтае да вдигне купата на България с екипа на „ зелените “. Чибота даде и добра оценка на родната Първа лига, като посочи, че има доста положителни сформира.

„ Отборът на Лудогорец да ме развие като футболист. Искам да спомогна отборът да продължи с положителната игра и триумфите от последните 8 години. За да продължи това, би трябвало играчите, треньорите и щабът да ни накарат да се усещаме удобно “, стартира Чибота.

„ Имам много положителни първи усещания от клуба, който е огромен. Нямам самообладание за моя дебют, само че малко по малко нещата ще се наредят “.

„ Изгледах последните 10 дуела на Лудогорец от предишния шампионат в Първа лига. Има много положителни тимове. Цялостно шампионата ви е мощно “.

„ Лудогорец е мощен отбор и извоюваните трофеи в последните 8 години са доказателство. Трябва да оказа помощ тимът да върви напред. Когато играеш в огромен тим, би трябвало да си подготвен, че ще има висока конкуренция, тъй като положителните тимове имат доста мощни футболисти. Ще очаквам да получа късмет и да покажа какво мога “.

„ Моята най-голяма упоритост е Шампионската лига. Също по този начин желая да печеля и купата в България, тъй като множеството от моите съотборници са печелили трофея. Искам и аз да стана първенец на България. Но главното ми предпочитание е с Лудогорец да играя в Шампионската лига. Знам, че би трябвало да работим крепко “.

„ Не, и двете първенсвта са положителни. Не бих споделил, че едното е по-качествено от другото “.

На запитване би ли коментирал конкуренцията на Левски и ЦСКА, Чибота бе сбит: „ Не, виждам единствено моя тим “.

„ Искам само да прикани почитателите да посещават мачовете и да ни поддържат, а ние ще даваме всичко “, обърна се за край към почитателите конгоанецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР