Новото попълнение на Левски - Уелтън, даде интервю пред клубната

...
Новото попълнение на Левски - Уелтън, даде интервю пред клубната
Коментари Харесай

Уелтън: Дойдох в Левски, за да правя история

Новото попълнение на Левски - Уелтън, даде изявление пред клубната телевизия. Бразилецът съобщи, че е пристигнал при "сините ", с цел да прави история и да носи благополучие на почитателите.

"Много завладяващо е да съм в тим като Левски. Ще давам най-хубавото от себе си и ще работя крепко. Искам да бъда първенец тук, да играя добре и да права почитателите щастливи. Мисля, че направихме добър мач против Марибор, веселя се, че треньорът ми даде късмет. Работим добре, само че имаме още доста работа за извършване, с цел да печелим ", сподели бразилецът.

"Първото усещане от Стоилов е, че е добър треньор, придирчив е и търси верните решения. Винаги е хубаво, тъй като оказва помощ да се поддържа връзка. Българският език е малко сложен. Съотборниците ми са доста положителни, както и останалите в клуба. Веднага ни одобриха, доста ни оказват помощ ".

"Календарът е добър, би трябвало да работим, с цел да успеем. В моята глава е да защитвам тази емблема и да бъда първенец. Зависи от треньора и от физическата ми подготовка, по кое време ще съм подготвен за 90 минути. Работим, с цел да стане. Предпочитам да играя на крилото, мога да съм по средата, само че избирам фланга. Няма значение ляво или дясно. Харесва ми хем да въвеждам, хем да асистирам. Държа и на двете ", сподели той.

"Възхищавам се на Лионел Меси и Неймар. Те са гигантин. Имам жена и наследник. Те са в Бразилия и ми липсват. Тази липсва е, с цел да реализира огромни неща. Аз Уелтън пристигам тук, с цел да върша история и да нося благополучие на почитателите. Ще го върша с моята мощ и качества ", сподели още бразилецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР