Новото попълнение на Левски Станислав Костов заяви, че Серджиу Буш

...
Новото попълнение на Левски Станислав Костов заяви, че Серджиу Буш
Коментари Харесай

Станислав Костов: Буш и Мапуку са страхотни, ще има борба

Новото попълнение на Левски Станислав Костов съобщи, че Серджиу Буш и Жуниор Мапуку са страхотни нападатели и следва битка за титулярното място в тима.

„ Вече подписах контракт за две години и половина. Щастлив съм, че към този момент публично съм футболист на Левски. Ще се боря и ще давам всичко от себе си. Надявам се да заиграя в Левски. В събота сутринта ще пътувам за Малта “, разяснява Костов.

„ Това е Левски и е обикновено конкуренцията да бъде огромна. Буш и Мапуку са страхотни нападатели. Предстои битка за титулярното място “, добави нападателят.

„ Изненадаме предлагането на Левски. Разбрахме се за няколко дни. Важното е, че в този момент съм футболист на Левски. “

„ Разделих се цивилизовано с Пирин. Искам да им благодаря, тъй като ми помогнаха, като ми позволиха да отида на по-добро място. Пожелавам им триумф. Надявам се Пирин да е по-напред в класирането “, продължи той.

„ Нямам терзания, че играх в ЦСКА. Тогава бях доста млад. Сега съм в Левски и това е най-важното “, сподели още Станислав Костов.

Изненада: Левски притегли Станислав Костов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР